Морски каяк в Гърция - о. Диапорос

 • Морски каяк Гърция Диапорос е неголям остров, близо до втория ръкав на Халкидическия полуостров – Ситония, недалеч от известното селце Вурвуру, прочуто с най-чистите води със синьо-зелен цвят на морето. Разкрива се гледката към възвишенията на Атон – третия ръкав на Халкидики. До Диапорос се намира и малкият остров Агиа Изидорос.

  Пътуването е подходящо за тези, които искат да комбинират няколко часа гребане с възможността за почивка и отмора по пясъчните плажове. Водата е кристално чиста и гмуркането е често практикувано там. Може да видите октоподи, различни видове риби и прекрасни корали, нужни са ви само шнорхел и маска.

 • Дати на провеждане: 05-07 май 2018 г.,19-21 май 2018 г. и при сформиране на група
 • Петък:
  тръгване от София в удобно време време след работа (около 19 часа) и пристигане на Халкидики (Гърция) късно вечерта, настаняваме се за нощувка в къмпинга.

  Събота:
  след закуска се екипираме и след внимателно изслушване на инструктажа, гребем към о-в Диапорос. Около 40 минутно гребане ще ни отведе на един от красивите пясъчни плажове на острова, където ще имаме възможност да да поплуваме или просто да се порадваме на ярките слънчеви лъчи. След като се върнем в къмпинга разпъваме палатките и се възползваме от свободното време за плаж. След като слънчевите лъчи намалеят отново се качваме на каяците, за да се насладим на залеза на слънцето. Активното гребане през този ден е около 4 часа. Нощувка на къмпинг. Възможност за барбекю.

  Неделя:
  гребем в района на Диапорос и Агиа Изидорос. Спираме, за да поплуваме на различни плажове на остров Диапорос. Гребането е около 3-4 часа. Отпътуване в 3 часа следобяд.

 • Цена - 199 лв.

  Минимален брой участници – 6

  Цената включва:

  - транспорт до Гърция и обратно

  - пълна каяк екипировка (каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка, яке)

  - квалифициран каяк инструктор

  - инструктаж за каякинга в Гърция

  - снимки по време на каякинга

 • Информация и записване на тел.: 0878597315

  За потвърждение на резервацията, трябва да заплатите 100 лв. капаро на човек в офиса в София или по банкова сметка:


  BG27PIRB91701605538862
  BIC PIRBBGSF
  Банка ПИРЕУС
  Титуляр: Дефилето ЕООД


  Основание: Капаро за каякинг Гърция... (посочете бр. участници)