Каяк туризъм по язовирите Широка поляна и Голям Беглик

 • Най-забележителната и разнообразна с природните си дадености планина Родопи е изпълнена с реки и язовири. Те са чудесно място засемейства или приятели да погребат заедно и да прекарат свободното си време сред природата. Програмата е подходяща е за начинаещи и деца, не е необходима предварителна подготовка за каякинга

 • Дати: 06-08 юли 2018 г.; 31 август-2 септември 2018 при минимум 6 човека. Възможни са и други дати при сформирана група от мин. 6 човека

 • 1 ден: Късния следобед среща на яз.Широка поляна.

  2 ден: След закуска се разпределяме по екипажи и следват екипиране и инструктаж за гребането и безопасността в язовира. Сядаме в лодките и гребем из язовир Широка поляна. След като се изморим, спираме за почивка на някой бряг и след това продължаваме пътешествието си. Възможност за снимки с каяк на уникалния пейзаж.

  3 ден: След закуска трансфер до язовир Голям Беглик, като и него обстойно проучваме с каяците. След удоволствието от гребането с каяк се прибираме на брега, товарим каяците и отпътуваме.

 • Цена – 160 лв. на участник при минимум 6 участници


  Цената включва:
  – Пълна екипировка /каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка/
  – Нощувки на див къмпинг - осигуряваме къмпинг оборудване /палатка, спален чувал и шалте/
  – Квалифициран каяк инструктор
  – Инструктаж
  Цената НЕ включва транспорт и храна
 • Информация и записване на тел.: 0878597315

  За потвърждение на резервацията, трябва да заплатите 90 лв. капаро на човек в офиса в София или по банкова сметка:


  BG27PIRB91701605538862
  BIC PIRBBGSF
  Банка ПИРЕУС
  Титуляр: Дефилето ЕООД


  Основание: Капаро за каякинг по Родопските язовири за ... (посочете бр. участници)
 • В близост до Рафтинг базата се намират Лакатнишките скали, пещерата "Темната дупка", Вазовата екопътека, Бовската екопътека "Под камико", туристически комплекс "Дядо Йоцо", манастирите "Седемте престола" и Черепишки, местността Ритлите и още други интересни места, които можете да посетите докато сте в Искърското дефиле.