Най-голямото и най-дълго рафтинг приключение в България – два дни по 5 часа екстремно спускане с рафт далеч от цивилизацията! Подходящо за хора, които имат известне опит в рафтинга и търсят още по-силни усещания

Дати: 18 – 19 февруари 2023 г.

! Провежда се при минимум 6 участника и пълноводие на реката !

Среща на ВЕЦ “Бели Извор”, където се екипираме, провеждаме инструктаж относно безопасността в реката и се спускаме в нашето двудневно приключение. Сами сме сред природата, пътят остава далеч. След около 4-5 часа гребане сред буйните бързеи на реката, спираме за нощувка на Дяволския мост (най-големият и вече най-известният каменен мост в Родопите). Разполагаме бивака и се настаняваме край лагерния огън, за да обсъдим приключенията през деня. На следващия ден, починали и свежи, отново се екипираме и рафтинг приключението продължава. Покоряваме втората част на река Арда. Бързеите, пълни с адреналин, се редуват с по-спокойни места, където можете да си отдъхнете и да се заредите с нови сили. След около 4 часа гребане достигаме до крайната точка на нашето пътешествие, мястото, където реката се влива в язовир Кърджали.

Цена: 260 лв. на участник.

Цената включва:
– Екипировка за рафтинг: неопренов костюм, непромокаемо яке, неопренови боти, каска и спасителна жилетка
– Екипировка за къмпинг – палатка, шалте и спален чувал
– Транспорт от финала до старта (колата остава на паркинга на ВЕЦ “Бели Извор”)
– Инструктор

Цената не включва:

  • Транспорт до старта
  • Храни, напитки и разходи от личен характер
Необходимо е предварително записване на тел.: 0878597315

За потвърждение на резервацията, трябва да се направи частично плащане от 100 лв. на човек в офиса в София или по банкова сметка :

IBAN: BG36BPBI81701605538862

BIC: BPBIBGSF

банка: Пощенска банка АД

титуляр:  Дефилето ЕООД

Основание: Частично плащане за рафтинг по р. Арда

 

Галерия