Магичните Родопи привличат не само с уникалната си природа, но и с красивите си язовири. Те са чудесно място за семейства с деца или приятелска компания да избягат от градския шум и да се насладят на една нестандартна почивка.

Програмата е подходяща за хора без опит и деца, не е необходима предварителна подготовка за каякинга.

1 ден: Рано сутринта потегляме от гр. София към яз. Широка поляна. След като пристигнем се екипираме, изслушваме инструктаж за гребането и безопасността в язовира и влизаме с лодките в красивия водоем. Гребем и се наслаждаваме на заобикалящия ни пейзаж Възможност за обяд във вилно селище “Романтика”. Късния следобед отпътуваме за яз. Доспат. Разпъваме бивака, палим лагерния огън, вечеря

2 ден: След закуска се разпределяме по екипажи. Сядаме в лодките и гребем из язовир Доспат. След като се изморим, спираме за почивка на някой бряг и след това продължаваме пътешествието си. Свобдно време, вечеря, лагерен огън

3 ден: След закуска трансфер до язовир Голям Беглик. Обиколка с лодките на един от най-красивите родопски водоеми. Посещение на екоселище “Чатъма”. Следобед, пълни с впечатления, товарим каяците и отпътуваме за София.

Дати: от юни до края на август при сформирана група от минимум 6 човека!

Цена – 280 лв. на участник

Цената включва: 
– Транспорт
– Пълна екипировка /каяк, шприцка, гребло, спасителна жилетка/
– Нощувки на див къмпинг – осигуряваме къмпинг оборудване /палатка, спален чувал и шалте/
– Квалифициран каяк инструктор
– Инструктаж

Цената НЕ включва храна 

Програмата се провежда при записани минимум 6 участника

Информация и записване на тел.: 0878 597 315

За потвърждение на резервацията, трябва да се направи частично плащане от 100 лв. на човек в офиса в София или по банкова сметка:

IBAN: BG36BPBI81701605538862

BIC: BPBIBGSF

банка: Пощенска банка АД

титуляр:  Дефилето ЕООД

Основание: Частично плащане за каякинг по Родопските язовири

 

Галерия