От Видин до Козлодуй

Програмата се провежда при минимум 6 човека и е подходяща за хора без опит и за деца над 11 години. Всичките нощувки са на палатка в див къмпинг

Дати на провеждане: 21-24 септември 2023 или дати по избор при група от 6 човека

1 ден. В 10:00 ч. среща на Рафтинг базата в Лакатник. Пътуващите с кола, могат да оставят колата си на нашия паркинг, който се охранява. От София има и удобен влак до гара Лакатник ( виж разписанието на БДЖ ). Товарим багажа и се отправяме по посока гр. Видин. След като пристигнем провеждаме инструктаж за техниката за гребане в реката и безопасността във водата. Разпределяне на екипажите. Днес гребем около 2-3 часа. Пристигаме с лодките в с. Цар Симеоново. Разпъваме бивака за тази нощ.

2 ден. След сутрешното кафе разпределяме багажа по каяците и се отправяме към град Лом. Бивакуваме до ресторант на плажа.  Преходът трае около 5-6 часа

3 ден. Сутрешно кафе, товарим багажа по лодките и потегляме. Днес крайната ни цел е с. Долни Цибър. Гребем около 4 – 5 часа. Плажуваме, релаксираме, подготвяме бивак. Нощувка под звездите.

4 ден. Събираме за последен път багажа по лодките и се отправяме към гр. Козлодуй. Днес гребем по-малко – около 3-4 часа , защото ни предстои трансфер до Лакатник. Възможност за посещение на кораба “Радецки”.

Цена – 320 лв. на участник

Цената включва:

– Пълна каяк екипировка: каяци, гребла, шприцки, спасителни ризи

– Бивак екипировка: палатки, шалтета, спални чували, маси и столчета

– Трансфери: Лакатник – Видин – Козлодуй – Лакатник

– Инструктор по трасето

Цената НЕ включва: храна, напитки, билети за музеи и разходи от личен характер.

Програмата се провежда при записани минимум 6 участника

Информация  и записване на тел.: 0878597315

За потвърждение на резервацията, трябва да се направи частично плащане от 100 лв. на човек в офиса в София или по банкова сметка:

IBAN: BG36BPBI81701605538862

BIC: BPBIBGSF

банка: Пощенска банка АД

титуляр:  Дефилето ЕООД

Основание: Частично плащане за каякинг по р. Дунав

 

Галерия