От Видин до Козлодуй

Програмата се провежда при минимум 6 човека и е подходяща за хора без опити за деца над 11 години. Всичките нощувки са на палатка в див къмпинг

Дати на провеждане: 05-08 септември 2019; 20-23 септември 2019 или дати по избор при група от 6 човека

1 ден. 6.00 ч. среща при стадион “В. Левски”, товарим багажа и се отправяме по посока гр. Видин. Провеждане на инструктаж за техниката за гребане в реката и безопасността във водата. Разпределяне на екипажите. Днес гребем 23 км (около 4-5 часа). Пристигаме с лодките на о. “Добрина”. Разпъваме бивака за тази нощ.

2 ден. След сутрешното кафе разпределяме багажа по каяците и се отправяме към гр. Лом. Тук има възможност за обяд в ресторант, попълване на хранителните запаси и устройваме бивак след града. Дължинете на прехода е 37 км. (около 5-6 часа на вода)

3 ден. Сутрешно кафе, товарим багажа по лодките и потегляме. Днес крайната ни цел е о. Цибър. Преходът отново е около 5 – 6 часа (30 км). Плажуваме, релаксираме, подготвяме бивак. Нощувка под звездите.

4 ден. Сутрешно кафе, багажа по каяците и тръгваме към гр. Козлодуй. Днес гребем по-малко – около 3-4 часа (18 км.), защото ни предстои трансфер до София. Възможност за посещение на кораба “Радецки”

Цена – 200 лв. на участник

Цената включва:

– Пълна екипировка: каяци, гребла, шприцки, спасителни ризи

– Бивак екипировка: палатки, шалтета, спални чували, маси и столчета

– Трансфери: София – Лом и Козлодуй – София

– Инструктор по трасето

Цената НЕ включва: храна, напитки, билети за музеи и разходи от личен характер.

Програмата се провежда при записани минимум 6 участника

Информация  и записване на тел.: 0878597315

За потвърждение на резервацията, трябва да се направи частично плащане от 100 лв. на човек в офиса в София или по банкова сметка:

IBAN: BG36BPBI81701605538862

BIC: BPBIBGSF

банка: Пощенска банка АД

титуляр:  Дефилето ЕООД

Основание: Частично плащане за каякинг по р. Дунав

 

Галерия